Шуми тишината,
шуми
като мило
свидно
дихание,
тих ромон
на мисли,
скрити
в нежно ухание...
шуми тишината,
шуми
някак си
песенно тъжна,
от сърцето
камбана
в душата
тихо, тихо
прозвънва...
шуми тишината,
шуми
в плахи стъпки
на кошута,
като зов
във нечии очи
от някъде
нежно
долитащ...
шуми тишината,
шуми
трепетно,
нежно
в душата,
в тихо
любовно очакване,
ах, как шуми
тишината...
© Магдалена Костадинова Всички права запазени