Днес са фръцнах с рокля бяла
и отидох на забава
там във горската дъбрава.
Кумчо Вълчо – ииххх! Красавец!
Хем висок, хем мускулест
и по мерка точно ми дойде.
Ама Кума Лиса от некъде дойде
та го примами с дайре
и спуснаха се тайно в едно дере.
Пък аз останах да риве!
Туй ма много разтревожи
и отидох да потърся ножа.
Шъ направя таз беля
кожите им да сваля.
И по тях да съ въргалям
с някой друг красавец
на когото да покажа
що е френский маниер
и как го може наша Мара!
© Нежност Всички права запазени