15.02.2020 г., 19:30 ч.

Сигурен съм ще се срещнем 

  Поезия » Философска
646 0 0

                На Красимир К.

         

Бяхме невръстни деца,

пораснахме хора големи,

сега при нас е старостта

с нейните нерешими проблеми.

         

За Обетованата земя замина

със зелена карта преди време,

приятелството ни тогава се спомина,

колко ли за Родината ти дреме?

   

Сигурен съм само в едно,

без да имам карта зелена,

след година, две, или сто

ще се срещнем в тая вселена!

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??