Престани да лееш сълзи,
забрави го просто ей така,
струва ли си да се нараняваш,
щом той тръгва си сега?
Хората минават през живота ни,
не можем да ги спрем,
не затваряй сърцето си,
щастлива ще си някой ден!
Той не те заслужава,
не цени душата ти дори,
нека сам да се оправя,
а ти напред единствено върви!
Върви, върви - не спирай!
Радвай се на това, което предстои
и нови неща в живота си откривай,
не тъгувай по миналото ти!
Бъди силна, духом не падай,
изправи се и засили се пак,
не се отчайвай и не се предавай,
преминавай смело праг след праг!
© Ванс Всички права запазени