9.07.2022 г., 20:53 ч.

Силните жени 

  Поезия » Любовна, Философска
247 0 3

                  Силните жени

 

 

За силните жени да пием, със сърца,

красиви, нежни с дълбоко скрита доброта.

Те борят се с живота, за техните деца,

разчитат на себе си в трудности и неволя.

 

Тези жени с нищо не може да ги съборят,

накрая тръгват си и назад не поглеждат.

Такива жени обидени вече не говорят,

не търпят мъжете само да им нареждат.

 

Те обичат страстно, раздават се в любовта,

когато за мъжа са само те единствени.

Обичат ласките и целувките на мъжа,

горди са и излъчват женствена красота.

 

Те са Жените красиви, едни прекрасни дами

и техни са погледите на всички мъже.

Когато обичат те любовта им е голяма,

само един мъж е в тяхното голямо сърце.

 

Когато си тръгнат не търсят те вина,

в очите им има само голяма тъга.

Затварят вратата си бавно и мълчаливо,

и няма го вече в очите им пламъчето игриво.

 

Ще плачат сами дълго зад затворената врата,

после ще скрият сълзите си сами в ноща.

А силата им е в душата, ще се изправят сами

и на никой не ще подарят отново сърцето си,

защото силни жени са силни когато много ги боли.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??