4.07.2021 г., 6:05 ч.

Синоним 

  Поезия » Любовна, Друга
257 1 0

И може би отново ще повторя,

всеки ред ми е еднакъв вече.

Във всеки стих за теб говоря,

а ти си все така далече.

Но си близко, до сърцето.

Макар сега да е на части.

Като дядо, на небето,

а всъщност е до мене всяка вечер!

И винаги боли.

Нима живеем за да страдаме?

Изгарям за едни очи,

които вечно насълзяват моите!

На болка нося, но не питай колко.

На друго ако можеш научи ме.

В живота страдах вече много.

Щастието е синоним на твойто име!

 

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??