19.03.2021 г., 21:11 ч.  

Синьо сърце 

  Поезия » Любовна
327 0 2

Едно море,

тихо и нежно.

Едно сърце,

тъжно, безбрежно.

 

Една вълна,

чудна и синя.

Една сълза,

нежна, чуплива.

 

Едно море,

синьо, безбрежно.

Едно сърце,

малко и нежно.

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??