Mar 19, 2021, 9:11 PM  

Синьо сърце 

  Poetry » Love
328 0 2

Едно море,

тихо и нежно.

Едно сърце,

тъжно, безбрежно.

 

Една вълна,

чудна и синя.

Една сълза,

нежна, чуплива.

 

Едно море,

синьо, безбрежно.

Едно сърце,

малко и нежно.

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??