28.07.2011 г., 14:24 ч.

Сиво 

  Поезия » Бели стихове
497 0 1

Родена бях.

Но вече съм различна.

Дълбоко потопена в сивото море на пустотата.

Прерязани криле и студ.

Мъртвешка тишина - безизразни очи.

Студена съм. Готова бях, но вече не...

Дълбоко в мъртвото море.

Умирам тихо.  И никой не разбра.

Небето си остана нямо в своята синева.

Потапям се в дъното. Стопявам болката.

Превръщам се в сива бездна...

© Сиана Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??