20.11.2015 г., 23:59 ч.

Скапан стих за сбогом 

  Поезия » Любовна
612 0 0

Бях влюбен в най-красивата жена
и повече от двадесет години
опитвах се, на всякаква цена
да я спечеля. Беше! Но отмина!

 

Макар и да не искам, осъзнах,
че тази обич е самозаблуда.
Разбрах, че тайна обич не е грях,
но грях е тайна обич по принуда.

 

И обещавам с този скапан стих
пред любовта, макар несподелена,
да я забравя. Да обикна бих
могъл отново не и в таз вселена.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??