3.08.2018 г., 1:06 ч.

Скрита в тишината 

  Поезия » Философска
595 1 3

Понякога се крия в тишината,
от празни думи ми тежи,
там откривам смисълът когато,
живота почва много да горчи.

 

Друг път пък прегръщам тъмнината,
гледам към небето и броя звезди...
И намирам бряг към себе, когато
плувам във Вселена от мечти...

 

Понякога се рея в синевата,
изгубена за хорските мълви.
Моят дом е крепостта в която
пускам само сродните души.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??