31.03.2016 г., 17:24 ч.

Скрито послание 

  Поезия » Философска
439 0 1

О, съдба, пълна с изненади,

защо нощем над мен бдиш?

О, твоите високи прегради

само аз ли разбрах 

колко ценни са те?

 

О, живот,

пълен с въпроси...

Ти ли мъчиш моята млада душа?

 

Защото...

Аз в теб отговора открих

и препятствията, изпълващи мечтите ми...

В мен смелост да вдъхнеш ти

ме пускаш в калта да падна

и да се изправя..

 

Защото ти си в моите ръце!

Аз бих могла тихо да те пазя

и с любов да те даря

и да те пазя от нечия омраза...

© Шери Назми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О, интересно
    Има един мъртъв чичко на име Карл Орф, който ползва един средновековен текст:
    "O Fortuna
    Velut luna
    Statu variabilis...."
    И т.н.... може би ще ви е интересно и на вас!
Предложения
: ??:??