15.07.2009 г., 11:06 ч.

Скука 

  Поезия » Друга
706 0 1

СКУКА

 

Сиви хора в сивия град

Движат се бавно и чудят се как

Дните минават а всичко е Ад

Има ли смисъл техният свят

 

С поглед без мисъл взират се те

И чудят се вечно - дали е добре

Да минат оттатък - какво ли е там

А може би там всеки е сам

А може би там животът е лесен

И няма по хората толкова плесен

А може би там е толкова живо

И няма нюанси такива в сиво

 

Но трябваше смелост да съберат

Да минат оттатък и разберат

Има ли смисъл всичко това

Имат ли нужда от свобода

© Александър Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А може и там ад да ги чака,
    щом Рая не откриват на Земята,
    щом носят си от тука мрака,
    щом жажда носи им и тук водата.
Предложения
: ??:??