2.11.2007 г., 14:03 ч.

Скъп си ми 

  Поезия » Любовна
957 0 3




Радостта ме плисна
с внезапна синева...
Безбрежно и неистово
в душата ми изгря
и в мойте мисли
СКЪП СИ МИ!

Радостта ме плисна...
И моят мир запя.
С душа, към теб упътена
в пламтящата зора,
ще се пречистя.
СКЪП СИ МИ!









© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??