16.02.2010 г., 22:06 ч.

Сладко... 

  Поезия » Друга
565 0 5

Прегърни самотата... 
С топлина заличи я,
стигни до душата
и сълзите изтрий.
Воала тъга
свали от сърцето,
с топли ръце
размрази ù лицето.
Прегърни... далеч
от дните тревожни -
с целувки разпалвай
тъмните нощи.
В тялото влей
от твоята сила,
от теб да се леят
страст и магия...
Прегърни... Жената.
Копнееща, жива.
И добрата, и лошата -
сладко-горчива.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??