14.06.2015 г., 12:26 ч.

Слава 

  Поезия » Друга
293 0 8

                                        С Л А В А

 

 

                                      Ти ми даваш Твойто Слово –

                                      сила вливаш ми отново

                                      и светът преобразен

                                      влиза в новия ми ден.

                                      Ти вратата ми разтваряш

                                      и със мене разговаряш.

                                      Стари рани ми лекуваш.

                                      Болката ми Ти събуваш.

                                      Аз политам като птица

                                      и превръщам се във жрица,

                                      посветена в Твойто слово

                                      и свободна съм отново.

                                      Викам с радост аз към Тебе.

                                      Твойто слово ме обсеби

                                      и сърцето ми ликува...

                                      Старото се с мен сбогува...

                                      Слава, слава, вечна слава

                                      аз ще пея до забрава.

                                      Ще те хваля, Боже мили,

                                      чак до сетните си сили.

                                      Ще се спусна тъй безмълвна

                                      любовта ти да прегърна

                                      и ще литнем с нея двете

                                      в истината свята слети!

 

 

 

 

 

 

© Стойна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Здравей, Васе! Радвам се, че отново се срещаме1Почувствах отсъствието ти!Благодаря ти, че отново не ме забрави!
    поздравявам те и ти желая лека нощ!
  • Както винаги вярна и признателна на БОГ!Поздрав!
  • Руми, щастлива съм, че срещам сродна душа. Това ме радва!
    благодаря за отделеното внимание и чудесния ти коментар!
    Бъди благословена!
  • Отново прекрасен стих си сътворила, Стойне!
    Радва ме твоята отдаденост и признателност към Бог!
    Бъди благословена! Най-сърдечен и приятелски поздрав от мен!
  • Никола, Рени, Катя, благодаря ви, че отново ме посетихтеи написахте
    чудесните си коментари1
    поздравление и хубава вечер!
  • Стойне,поздравления за хубавия стих!
  • Стойне, изцяло с Никола! Бъди все такава - чудесна и светла!!!
  • Чудесно слово за Господа, Стойна! Харесвам всеотдайността ти към Бог
    и божието слово!Оценявам избора ти!Поздрав и хубав ден!
Предложения
: ??:??