30.05.2010 г., 21:44 ч.  

След болката 

  Поезия » Друга
1104 0 1

От болката достигнал до апатия,

индивидът опознава самотата.

Като ненужна вестникарска статия

тогава е изхвърлен от тълпата.

След самотата идва промяна в нашия живот.

Миналото е пречистено от спомени.

Тогава светлата надежда е на ход.

Забравяш всичките сълзи проронени.

Забравяш мнението на незрящите души,

раната в сърцето заздравява.

Няма никой щастието ти да разруши,

защото твоята силна воля не му го позволява.

© Мариета Дечевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??