19.05.2020 г., 7:30 ч.

След дългата раздяла 

  Поезия
600 2 9

Здравей! Ох! Здравей! Здравей!

От очите се стичат сълзи,

а на устните разцъфва усмивка.

В очите ми светват звезди,

а пък в устните се гуши въздишка!

Здравей! Здравей! Здравей! Здравей!

Чакай да те видя! Дай да те прегърна!

Колко се радвам, че се завърна!

Ох! Ще те целуна! Липсваше жестоко!

Ето! Усмихна ме широко!

Остани в този миг!

Не тръгвай пак! Не заминавай!

Ако е заради мен, моля, извинявай!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??