12.12.2009 г., 9:57 ч.

След години 

  Поезия » Любовна
932 0 22

Защо се връщаш? Минаха години...

Какво пак търсиш? Старата любов?

Но тя утихна. С бурята отмина.

С дъжда пречистващ... Със пороя нов.

 

Тогава тръгна, без да се обърнеш.

Очакваше те нов, вълнуващ свят.

Копнеех дни и нощи да се върнеш,

да ме погалиш с трепета познат.

 

И ти дойде... С любов? Или омраза?...

Но друга те посреща вместо мен.

Не помниш ли, тогава беше казал,

че всичко си отива. Ден след ден...

 

Отива си... Ти също си отиде...

И времето следите заличи.

 

Детето ми притичва да те види.

Пронизва те със твоите очи...

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??