3.01.2009 г., 16:14 ч.

След краткото ти бягство 

  Поезия » Любовна
499 0 2

След краткото ти бягство...

на завоя...

от тихата идилия в нощта,

как нещо се обърка...

и в развоя,

във кратък грях намери любовта.

 

Превърнах се във твоята пътека,

изгуби там и своята душа,

но вярвай ми, че срокът ти изтека,

приемам вече аз реалността...

 

Съдбата ти е тя!...

Животът - също!

Ти свойта участ

също приеми,

за нея е и хлябът ти насъщен,

трохите му за мене си спести.

 

Аз пътя към дома ти ще проправя...

Снегът затрупва моите следи...

Печатът мой

аз само ще оставя,

в живота твой -

до сетните ти дни!!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??