24.02.2015 г., 22:34 ч.

След мен 

  Поезия » Любовна
472 0 4

След мен

 

И в сетния си дъх ще нося

любов, извираща от вечността.

И кротичко ще си изпрося

една усмивка от безкрайността.          

И нежния ми глас ще чуваш

над облаци и над слънца…

Ще искаш с мен да се сбогуваш -

разпръсквам се на петънца.

Докосвам въздух, който дишаш

и влизам в твоята душа.

Започваш тежко да въздишаш -

в гърдите себе си да ти внуша.

Изпитваш болка от безкрая

и липсата ми те зове.

Опитваш да си с мен докрая,

но няма ме, прекърши ме на две!

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??