След мен
И в сетния си дъх ще нося
любов, извираща от вечността.
И кротичко ще си изпрося
една усмивка от безкрайността.
И нежния ми глас ще чуваш
над облаци и над слънца…
Ще искаш с мен да се сбогуваш -
разпръсквам се на петънца.
Докосвам въздух, който дишаш
и влизам в твоята душа.
Започваш тежко да въздишаш -
в гърдите себе си да ти внуша.
Изпитваш болка от безкрая
и липсата ми те зове.
Опитваш да си с мен докрая,
но няма ме, прекърши ме на две!
© Манипулирам All rights reserved.