11.03.2008 г., 16:31 ч.

След мрака 

  Поезия » Друга
522 0 2

Свили се тихо в ъгъла...
мечтите ни гаснат в тъмнината.
Изтъкани от болка, вървим напред,
търсим себе си там, в самотата.
Сякаш няма път,
зад завоя светлините гаснат.
Има толкова сенки в нощта
и те някъде ни чакат.
Разбивайки тишината,
оповаващи се на страх,
но никой не би ни наранил,
това е само преходен мрак.
Някъде отвъд света,
където всичко е прекрасно.
Нека бъдем заедно там,
в спомените, зад небето ясно.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??