10.03.2006 г., 16:49 ч.

След всеки нов порой 

  Поезия
966 0 11
Ще поседна пред жарката камина
и ще порисувам с огъня..мечти
ще си сипя чаша вино и ще се напия
и тази вечер няма да валят звезди...

Ще послушам как дъждът потропва неритмично
върху покрива и върху старият перваз
светът е по-красив след всеки нов порой
след пороя във очите по истински ще съм и аз .

© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??