Mar 10, 2006, 4:49 PM

След всеки нов порой 

  Poetry
967 0 11
Ще поседна пред жарката камина
и ще порисувам с огъня..мечти
ще си сипя чаша вино и ще се напия
и тази вечер няма да валят звезди...

Ще послушам как дъждът потропва неритмично
върху покрива и върху старият перваз
светът е по-красив след всеки нов порой
след пороя във очите по истински ще съм и аз .

© Адриан Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??