6.10.2024 г., 20:11 ч.

Следа 

  Поезия
77 1 0

Животът събира нашите усмивки!

Надежда изтрива горещи сълзи!

Търсим упора в хората близки!

Неусетно изнизват се отредените дни!

 

Горим в огън от грешки и прошки!

Хората казват, че всеки греши!

И уроците изглеждащи прости,

дават смисъл на нашите дни!

 

Горим, като свещ запламтяла!

Топим се след всяка сълза!

Но когато душата е бяла,

ще оставим ярка следа!

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??