19.05.2020 г., 19:17 ч.

Следи от душата 

  Поезия
756 0 0

Понякога ми е тъжно за себе си

и скрита от всички тайно тъгувам.
Притихвам самотно в дълги безсъници
и в собствени мисли дълбоко потъвам.

 

Понякога съм далечна и чужда,
позната единствено на мен самата.
Вървя по следите си и само тях виждам,
а те неизменно водят към душата.

 

Само понякога съм толкова тъжна,
че се изгубвам по пътя дори и сама.
Стига ми само в стих да потъна,
за да намеря от себе си отново следа!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1414 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??