27.12.2016 г., 20:46 ч.

Следи от нокти 

  Поезия » Друга
996 0 4

Пътуваме със смъкнати прозорци,
навсякъде мирише на море,
по кожата – следи от нокти,
спомен за любов под черното небе. 

 

Когато стигнем у дома, душата
дали ще бъде тиха, като снощи
или ще се върне самотата,
ще напомни че е тука още. 

 

А ти не тръгвай, остани за малко,
ще остана будна чак до сутринта,
можеш да заспиш, но ще е жалко
ако не целунеш първо ти нощта. 

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??