12.07.2024 г., 17:26 ч.

Следите на хищник 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
160 2 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Слагам предупреждение, защото засягам чувствителни теми (изнасилване и самонараняване).

 

Щипя, драскам, удрям,

само и само да залича спомена за ръцете ти от тялото ми.

Скубя, удрям и гърча се,

думите ти завинаги гравирани са в ума ми.

Скубя, удрям и драскам,

ала не мога да забравя хищния ти поглед –

дебнещ,

чакащ,

впит в мен.

Драскам, щипя и дърпам,

опит след опит все неуспешен,

да съдера кожата от костите си, би било едно агонисточно блаженство, до което така и не достигам.

Викам, драскам, гърча се,

ала не мога да изчистя нечистотиите на твоите деяния по тялото ми.

Крещя,

щипя,

удрям,

издирам,

ехото на прегракналите ми викове и отслабените ми удари болезнено кънти в празнината.

© Симеон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Произведение, създаващо болезнено усещане за несправедливост, за необратимост, за безнадежност. И тук лирическият герой трябва осъзнато да прецени кой е носител на вината за всичко случило се преди и за това което би могло да се случи след. Има ли шанс да се преодолее раната и да се отмъсти на мъчителя? Въпроси, които трябва да намерят своите отговори и да получат своята развръзка възможно най-бързо и най-точно.
  • Потрес от силата на въздействието!
    Поздравления, Симеон!
Предложения
: ??:??