The work is not suitable for people under 18 years of age.
Слагам предупреждение, защото засягам чувствителни теми (изнасилване и самонараняване).
Щипя, драскам, удрям,
само и само да залича спомена за ръцете ти от тялото ми.
Скубя, удрям и гърча се,
думите ти завинаги гравирани са в ума ми.
Скубя, удрям и драскам,
ала не мога да забравя хищния ти поглед –
дебнещ,
чакащ,
впит в мен.
Драскам, щипя и дърпам,
опит след опит все неуспешен,
да съдера кожата от костите си, би било едно агонисточно блаженство, до което така и не достигам.
Викам, драскам, гърча се,
ала не мога да изчистя нечистотиите на твоите деяния по тялото ми.
Крещя,
щипя,
удрям,
издирам,
ехото на прегракналите ми викове и отслабените ми удари болезнено кънти в празнината.
© Симеон All rights reserved.