30.05.2020 г., 10:01 ч.

Следлюбов... 

  Поезия » Любовна
326 0 0

 

Следлюбов...

 

                 на Марина...

 

Когато всичко вече ще е "Минало"

и раните в душите зарастат,

от любовта ни ще остане: милото

прикътано усещане за кръстопът,

 

където вятърът завихря неизбраните

посоки в омагьосан кръговрат,

а белезите във душите ни от раните

при лошо време в пристъп ще въртят!...

 

Сахара; август, 1995.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??