Следлюбов...
на Марина...
Когато всичко вече ще е "Минало"
и раните в душите зарастат,
от любовта ни ще остане: милото
прикътано усещане за кръстопът,
където вятърът завихря неизбраните
посоки в омагьосан кръговрат,
а белезите във душите ни от раните
при лошо време в пристъп ще въртят!...
Сахара; август, 1995.
© Коста Качев All rights reserved.