Когато ми е тясно в мене си,
отприщвам хиляди усещания...
Ломят душата ми проблеми,
сурват се в бездна от мисли
и тишината се взривява...
Проблясват златни прашинки
от пясъчния часовник
на моето време...
Сърдечните импулси
пришпорват мислите...
В лабиринти от съмнения,
сенки и светлина...
търся вълшебното чувство...
Сливам се с дъжда...
Някъде дълбоко в мен няма време...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени
Втората ми прошепна молитва благословена.
Третата ми отвори очите за света огромен.
Четвърта, пета, шеста... и аз съм обновена...
Имам вкус на устни дъждовни...
...
ПП
Благодаря ви!