5.10.2015 г., 17:41 ч.

Сложих край! 

  Поезия » Любовна
475 0 3
Щастлива съм, че имам, Боже, теб
и че със вяра просветли душата.
Че ме запази истински човек,
макар че пренебрегнах правилата!
 
Щастлива съм, че ти не позволи,
да ме превземат черно-мрачни мисли.
От гибел, че душата ми спаси...
и мен самата... от дела нечисти!
 
Щастлива съм, напред ще продължа,
със обич ще те нося във сърцето.
Приключвам днес с измамната лъжа,
изпращам теб - любов - в небитието!

© Татяна Денева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??