17.06.2017 г., 12:39 ч.

Словото ти в стих е свята клетва 

  Поезия » Строги форми
1012 0 2

Вратите и прозорците изцяло

на ум и взор, душа, сърце и тяло

отворени за теб са непрестанно.

 

Когато пожелаеш, знай: Ела!

За мен си винаги добре дошла,

защото те обичам с трепет, жадно.

 

Всеки миг до яркост изживян

изгрев е и вярвам, не е блян,

че твоят порив чудодейност следва.

 

Разстапяш ме с мелодия и нежност,

целувки и милувки са безбрежност

и словото ти в стих е свята клетва.

 

Ти тръгваш, аз оставам в сън унесен...

Ще се завърнеш пак с по-нова песен.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??