11.01.2012 г., 16:26 ч.

Случайно стихотворение 

  Поезия » Любовна
914 0 21

 

Случайна жена във случаен мотел.

Пред прага потръпва разплакан имел,

завесата скрива случайния мъж,

пристигнал случайно с вечерния дъжд.

 

Тя - чиста случайност – със същата рокля,

той – тих и със риза в дъжда понамокрена,

Случайно докосват се с пръсти във мрака.

Навън сякаш вятър виновно изплаква,

 

дъждът, разтревожен и гузен, замлъква,

под прага къс влага нахално се вмъква,

все още трепери имелът свенлив,

а там, зад завесата, във мрака сив

 

е пак като някога - просто случайно,

един мъж с една жена срещат се тайно.

 

 

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??