13.08.2009 г., 23:14 ч.

Случвало ли ти се е? 

  Поезия » Друга
424 0 1

Случвало ли ти се е от болка
на земята да се стовариш,
да не знаеш що е обич и
що значи думата любов?

Случвало ли ти се е сам
да гледаш вечер от прозореца
небосвода звезден и да не знаеш
дали има място и за теб

между тез звезди?

Случвало ли ти се е красивото
да откриеш, но да не знаеш
какво да правиш,

щом тръгне си то от теб?...

 

 

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??