26.04.2017 г., 13:11 ч.

Служение 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
246 0 0

Пътят ми спираше
до там, до теб,
след любовта ти –
и преди мен.


Слънце, облаци, вода
изпаряваше се...
Не тръгваше и не оставаше
седеше в безвремието
между душата и сърцето ми
преди разума... в главата ми


отвъд тялото ми,
пръстите ти между косата ми
огледало...
няма да падна в краката ти


Тръгни, преди да останеш
и виж тайната
преди да ми послужиш
Извърви света... преди да ме откриеш.
 

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??