10.01.2005 г., 12:37 ч.

Слушай песента 

  Поезия
1154 0 4

Слушай песента

 

Вървя,

             мисля,

                         съществувам.

Вярвам навярно в доброто.

Нося кръст,

                       плача,

                                   страдам.

Не вярвам в покорството.

Правя планове, развивам се.

Но гигански чукове те коват на едно място,

карат те да се обърнеш срещу себе си.

Да не слушаш песента на живота,

а да кънти химна на смъртта!

 

Вървя,

             мисля,

                         съществувам.

Не вярвам навярно в нищо.

Не нося кръст,

                            яростта ме облива.

Не вярвам в съдбата, даже в покоя.

Развивам силата на ноща.

Нищо не ме спира, чувствам свобода.

В хармония е всичко в мен!

Не слушам песента на живота,

a химна на смъртта!

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??