На Т. И. - Не им се давай, остани си такава, каквато си!
Сляпа бях
Изгубих се в поток
от жалки егоисти.
Измамих се
от чифт красиви очи.
Попаднах
в море от лъжи.
Залепена бах - повярвах им,
отдадох се на дрога и наркотици,
поглъщах облаци цигарен дим
и бях щастлива...
Но вече знам, няма да се върна там!
Истината заболя...
И още боли,
но нещо в мен гори,
защото част от живота ми
се изгуби в лъжи...
Не повторяй мойта грешка и ТИ!
© Цвете Всички права запазени