3.02.2007 г., 13:48 ч.

слънце лъжовно 

  Поезия
737 0 3

тихо излизаш в студената утрин
тъжно ми става за теб
аз съм на топло, детето е сухо,
нямам проблеми безчет.
може би слънцето лъже в съня си,
може би лъжеш и ти,
най-вероятно - лъжовна жена си!
куп - изтъкан от лъжи.
ето - събудих се - край на кошмара -
всичко било е на сън
само таз ледена утрин е вярна -
леко прехвърча навън.
тихо излизам в студената утрин
тъжно ми става за мен
даже съседите нищо не чуха -
слънцето грее във плен!

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??