3.11.2021 г., 13:00 ч.

Слънцето влюбено ме огрява 

  Поезия » Любовна, Друга
494 3 14

Кога ще преминем на другия бряг,

да прегърнем любовния знак?

Нещо душата ми от мъка се стяга

мечтая обичта до мене да си ляга.

 

С изгрева да посрещнем радостта.

Ето идва към мен любовта!

Тя силно страстно ме прегръща

и с опиянение към мен се връща.

 

Изчезна от мене тъмнината,

има я само на щастието топлотата.

Слънцето влюбено ме огрява

и нараненото сърце заздравява.

Автор: Виктория Милчева

© Виктория Милчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »

22 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??