30.01.2011 г., 15:48 ч.

Слънчево 

  Поезия » Любовна
1023 1 1


Слънчево

 

Зимата ледени пръсти

жадно е впила в сърцето.

Дълбоко замразила реката,

оставила беззвездно небето.


 

                              Излез навън в студената нощ,                             

тъмна, но светла като ден,

край водата разходи се,

но по брега не търси мен.


 

В призрачния мрак навън

аз не ще да съществувам.

Но след първото кокиче

с топли лъчи ще те целувам.


 

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??