23.06.2021 г., 10:43 ч.

Смешен герой 

  Поезия » Любовна
355 0 2

Мечтаех отново при теб да се върна,

забравих за думите дето болят.

Помислих, че мога море да обърна,

а рибите неми над мен да валят.

 

Помислих, че мога от счупена чаша

потир да извая за още " горчиво".

Да стопля със поглед и дружбата наша,

по детски се лъжех фатално наивен.

 

Не мога да бъда спасителят твой,

спасители стават, които са смели,

а аз съм от комикса смешен герой,

мечтая със рибите въздух поели.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??