Мечтаех отново при теб да се върна,
забравих за думите дето болят.
Помислих, че мога море да обърна,
а рибите неми над мен да валят.
Помислих, че мога от счупена чаша
потир да извая за още " горчиво".
Да стопля със поглед и дружбата наша,
по детски се лъжех фатално наивен.
Не мога да бъда спасителят твой,
спасители стават, които са смели,
а аз съм от комикса смешен герой,
мечтая със рибите въздух поели.
© Хари Спасов All rights reserved.