9.01.2015 г., 15:59 ч.

Смешно 

  Поезия
385 0 0

Смешно е.

Големи хора играят като деца.

Съревнования, караници, обиди.

Атакуваният се брани.

Спешно доказва, че има право да МИСЛИ!

 

ЧОВЕК е!

В този век честта си пази,

"лази" само пред БОГ!

Затова го осъждат!!!

 

Отдавна актьора бях аз,

вироглавеца на тайфата!

Свиди ми се да моля и прося,

щом не мога -

благо махам с ръка,

прибирам се в бърлогата!

 

Други не виня.

Злочестата съдба си е МОЯ!

Подчинявам се. Къде да вървя?

Браня само честа си!!!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??