6.11.2006 г., 14:00 ч.

...сметката моля... 

  Поезия
827 0 5

...сметката моля...

 

докосване

умножаваме

по докосване

тръпки...

опипване с очи

до забрава

после кожа

до кожа – всичко

е на степен

жарава..

и корен

квадратен

екстаз

невероятен

... и щастие

да вадим

логаритъм

в безумно

страстен

ритъм

до изпепеляване

между това

е време

изпита

да вземем

с интеграли

и производни

до трети петли

и зори пътеводни

трябва ли и

прогресия

обещаваме си

до други

зори пак

така без агресия

 

.........................................

 

и ...накрая

както е реда

ударихме

калема...

е що да ви река...

той имаше

да взема...

все така

се получава...

аз пък

имах

да му давам

...и така

от памтивека

пресмята но

не се заблуждава

Адам човека

с него може би и

Ева жената

в ситуация

до лудост

позната

 

27.10.2006 год.

© Делфи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??