14.01.2014 г., 23:14 ч.  

Смог 

  Поезия
517 0 15

 

 

                                         ***                  

 

                                         Със сняг на върха

                                         на лъжичката

                                         пие кафето си Бог...

                                         И светът ми сега е

                                         няколко кални кокичета

                                        

                                         и два облака смог…

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??