15.01.2011 г., 20:42 ч.

Смълчани устни 

  Поезия » Източни форми
821 1 15

Смълчани устни

 

 

Самотен пламък

изпепели сърцето,

струят отломки.

 

Обезлистен клон

таи пурпурни мечти,

копнеж за пролет.

 

Смълчани устни

беззвучно стелят своя зов,

чертаят образ.

© Сеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??