Jan 15, 2011, 8:42 PM

Смълчани устни 

  Poetry » East forms
804 1 15

Смълчани устни

 

 

Самотен пламък

изпепели сърцето,

струят отломки.

 

Обезлистен клон

таи пурпурни мечти,

копнеж за пролет.

 

Смълчани устни

беззвучно стелят своя зов,

чертаят образ.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??